Всі категорії
Додати товар

Штани тактичнi, мембраннi, yтеплені треккiнговi влагозахиснi премiум бренду blaser (нимеччина).

4500 грн
Опис

Штани тактичнi, мембраннi, y теплее i трекiнговi Премiум бренду Blaser (Нимеччина). Еластичнi, та утепленi, дуже м'якi, зручнi та безшумнi.Размер Eur S/ USA 40 Материал:49% полиамид, 43% полиэстер; 8% эластан. Цвет олива., хакi.Сд Стан нових. Свiжi kолекцii. Дуже дорога, многофункціональна захисна тканина котру виробляє бренд самостійно.
Вартiсть в магазинах вiд 200-250 ewro

Утеплитель Thinsulate, мембрана Deer-Tex с 5-летней гарантией.

регулируемый эластичный пояс

Один карман вище коліна та два на поясі

вставки технологічні тканини
демисезон,зима

Ширинка: молния пластик YKK, логотипи бренду

Воздухопроницаемость: 10 000 г/м²/24 часа (MVTR). Основной материал гидростатический: 10 000 мм

Нова колекція Blaser!
Штани Blaser Active Outfits Charger — теплі універсальні чоловічі штани для полювання і повсякденного носіння в міському середовищі.

Водостійкі штани на підкладці для холодної пори року. Модель виконана з еластичного матеріалу, який в поєднанні зі спеціально розробленим для полювання кроєм, гарантує повну свободу рухів. Завдяки двошаровій структурі і додатковій мембрані ці штани відрізняються особливою міцністю, водонепроникністю і вітрозахистом. Підкладка виконана з поліестеру з додаванням переробленого матеріалу S.Café, який забезпечує швидке вбирання поту і висихання, а в слідстві запобігає появі неприємних запахів.

Штани оснащені шльовками на поясі для носіння з ременем і багатофункціональними кишенями для всіляких мисливського приладдя.
Брюки Resolution из софтшелл от Blaser Outfits созданы для холодных дней на природе!

Их смесь материалов ветро- и водоотталкивающая, поэтому обеспечивает превосходную защиту от атмосферных воздействий. Благодаря содержанию эластичности в материале вы получите большую свободу движений. Кроме того, брюки пропускают воздух, эффективно отводят влагу и в то же время сохраняют тепло. Кроме того, его карманы особенно удобны для хранения оборудования. Между тем, вы можете использовать ремень, чтобы быстро отрегулировать посадку в соответствии с вашими потребностями. Универсальное средство для туризма и охоты!

Оплата карта Приват.

Стан: Новий
Колір:
  • Хакі
  • Коричневий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44

Схожі товари