Всі категорії
Додати товар

Стильні якісні штани успішного бренду з данії vero moda.

317 грн
Опис

Стильні якісні штани успішного бренду з данії Vero Moda.
Штани мають комфортну середню посадку і комфртний крій по фігурі. Така увага в деталях до особливостей фігури дозволяє вигідно підкреслити стрункість ніг, візуально подовживши їх. Модель має застібку на блискавку і два гудзики. Штани прикрашені декоративними кишенями тарядком на поясі у вигляді ручного стібка.Виготовлені з комфортного, шовковистого, еластичного матералу.
Вони універсальні, поєднуються з багатьма речами та будь-яким взуттям, однаково доречні в офісі, магазині, на прогулянці в парку, на вечірці.З їхньою допомогою створюють різноманітні образи.

Розмір XS.
- пот 37,5
-поб 45
-посадка перед 21
-посадка зад 30
- ширина штанини знизу 17, 5
- ширина штанини зверху 27
-довжина внутрішнього крокового шва 83
- довжина по зовнішньому шву 102

Склад:
98% поліестер
3% спандекс

Vero Moda - одна з найвідоміших марок високоякісного жіночого одягу в Європі. Vero Moda займає сильні позиції на ринку модного одягу та продовжує розвивати свій стиль для жінок, які цінують свободу вибору та індивідуальність. Принцип роботи Vero Moda – універсальність, помножена на індивідуальність.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:
Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари