Всі категорії
Додати товар

Стильні якісні укорочені штани успішного іспанського бренду zara

349 грн

розпродаж до 18 Травень

279 грн
Опис

Стильні якісні укорочені штани успішного іспанського бренду Zara. Стан нової речі, сток.
Укорочені штани середньої посадки. Для зручності передбачені місткі кишені з боків та шльовки для пояса. Застібаються на блискавку. Виготовлені з м'якого на дотик, еластичного та дихаючого матеріалу. Вони дуже зручні в носінні і не обмежують свободу рухів Прямі штанини чудово підкреслюють фігуру і роблять ноги стрункішими. Штани чудово виглядатимуть в парі з футболкою або сорочкою.

Розмір S.
-довжина 97
-кроковий 69
-пот 39
- поб 49
-перед 26 зад 34
-ширина штанини верх 26 низ 16

Zara– один із улюблених у всьому світі брендів, якому легко вдається підкорювати модний ринок, інтерпретуючи подіумні тренди в практичні, загальнодоступні образи. Ні для кого не секрет, що запорукою стильного образу служить поєднання простоти та розкоші, ймовірно, саме тому марка Zara не перестає бути фаворитом шанувальників стрітстайлу. Доступні та водночас якісні та завжди актуальні колекції Zara надають класичним дизайнерським колекціям нотку оригінальності та новизни. Zara завжди тримає руку на пульсі моди, одна з перших реагує на нові модні тенденції та завжди враховує побажання клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна Еластан

Схожі товари