Всі категорії
Додати товар

Вінтажні брюки в стилі джинси marc cain,p.4.

7160 грн -92% 600 грн
Опис

Вінтажні брюки в стилі джинси Marc Cain,p.4.Стан ідеальніший, без будь-яких ознак носки.Склад:53%коттон,44%нейлон,3%еластан.Тканина тянеться,колір насичений чорний.Заміри:пот-42-43см,поб-49-53см,довжина-103см,крок-81см, глибина посадки -24см спереду,30см ззаду, ширина штанки вгорі-29-31см, внизу -19,5см.
Брюки від німецького бренду – це синонім найвищої якості. Усі вироби виготовляють у Європі з використанням найновіших технологій. Тому вони викроєні ідеально, внаслідок чого добре сидять на фігурі без сковування рухів та іншого дискомфорту.
Для створення штанів виробники використовують найкращу бавовну, яка є приємною на дотик і добре пропускає повітря, що актуально під час щоденних активностей. Разом з ним до складу входить еластан, що забезпечує зручність під час надягання/знімання виробу.
Фірмові брюки не втрачають свій колір під час прання та носіння, не протираються в ділянці колін і не покриваються катишками. Сполучні шви у них йдуть рівні, а декоративні рядки зроблені акуратно без петель, затяжок та інших дефектів.
Оригінальний дизайн ще одна особливість брюк Marc Cain. У кожній моделі простежується поєднання природних, невимушених та яскравих ноток. Ніжні пастельні відтінки, необроблені краї, викрутки з анімалістичним принтом, квіткова вишивка на задній кишені та інші втілені ідеї – це можливість створювати ефектні образи з демонстрацією своєї індивідуальності.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • Інший
Матеріал:
Нейлон Бавовна Еластан
Принт:
Тваринний Квітковий

Схожі товари