Всі категорії
Додати товар

Теплі брюки, шерсть, висока талія

350 грн
Опис

З безпечної оплатою не працюю!❌❌❌ Для ПОКУПКИ пишіть будь ласка особисто!!!!!!!!!!!!!!! через кнопку "КУПИТИ" ❌замовлення приймаю тільки після 100% передплати ❗
Шановні покупці, читайте уважно опис товару, заміри та дивіться фото. Я дуже економлю свій і Ваш час, вказуючи точні виміри речей і ОСТАТОЧНІ ЦІНИ. Повернення не передбачено, тому переконливе прохання -робіть покупки обдумано, якщо дуже сумніваєтеся - не купуйте онлайн. Побережіть свої нерви та нерви продавця! Тільки 100% передплата, якщо не підходить - шукайте іншого продавця. Знижок, торгу, обміну, повернення, особистих зустрічей немає. Фото на тілі немає. В наявності.
№5.Теплі штани з вовною. Тоненька тканина, не тягнеться. Заміри: ПІТ 40см, ПОБ 51см, довжина по внутрішньому/зовнішньому шву 75/97см, посадка спереду/ззаду 28/40 см, напівобхват по стегну 28см, напівобхват штанини внизу 21см. спереду по боках врізні кишені (застібаються на блискавку, щоб оттопирывались), ззаду дві накладних кишені на попі на внутрішніх липучках. Пошиття супер, будуть сидіти по фігурі відмінно, ззаду спеціальне пошиття, щоб на попі нічого не висіло та не відстовбурчивалось, а трохи припіднімало. В таких штанях Ваша 5 точка буде завжди апетитна!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Лайкра Вовна
Продавець
slavaya
slavaya
Київ
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари