Всі категорії
Додати товар

Club monaco. сша. кримпленовые кюлоти, штани s розмір.

240 грн
Опис

Club Monaco — это канадский бренд, который специализируется на производстве женской и мужской повседневной одежды класса люкс в классическом стиле.
История бренда Club Monaco началась в 1985 году, когда канадцы Джо Мимрэн и Альфред Санг открыли первый магазин в Торонто. Уже спустя четыре года Club Monaco выходит на международный рынок и открывает первый магазин в США. В 1999 году владельцем компании Club Monaco становится корпорация Polo Ralph Lauren, при этом за брендом сохранился статус самостоятельной креативной единицы.

Привезены из США. В состоянии новой вещи.
Класна річ! Можливо большемерят і підійдуть на більший розмір. По боковому шву йде лампас шириною 2 див. Він виглядає як складка. Той же матеріал, що і основні штани. Є внутрішні кишені. Підкладка по всій довжині штанів. Чудові і вишукані. В той же час прості та комфортні. Дуже гарно лягає на фігуру. Заміри: талія 38 см, тягнеться до 47 см стегна 62 см посадка 27 см ширина низу 31 см довжина 81 см, кроковий 56 см Трохи про ціновому сегменті: Жіночий тренч від Club Monaco можна придбати в середньому за ціною $350, білу футболку — за $70, кашеміровий светр або елегантний комбінезон — за $300, довгу плісировану спідницю — за $180. В чоловічих колекціях джинсову сорочку можна придбати за $100, світшот — $90, повсякденні штани — за $160, куртка-бомбер за $230.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Джинс Кашемір

Схожі товари