Всі категорії
Додати товар

Класичні вовняні штани antonio cosentino

390 грн -17% 325 грн
Опис

Чудові класичні чорні брюки. Подойдт на 48-50р. Спереду є зручні кишені, ззаду кишеньки з гудзиками зашиті. Можна вставити ремінь. Піт 48 див. Побіди 55 Посадка спереду 24 см Посадка ззаду 31 Бічний шов 106 див Внутрішній шов 82 див. 🔥🔥🔥Зараз гостро стоїть проблема розвантаження шафи! Тому ви можете забрати безліч ексклюзивних речей по знижці. Також звертайте увагу на речі, які помічені як подарунок!🔥🔥🔥 🎁 При купівлі 2+ речей Вас чекає скидочка або відправлення за МІЙ рахунок. 📦 Відправляю Новою Поштою. ❗ Не забувайте знайомитися з товарами, які позначені як "подарунок". З радістю покладу вам що-небудь в навантаження. 😊 🛒 Періодично видаляю речі і публікую їх заново, за початковою ціною. Так що встигніть придбати товар зі знижкою ❗ 💬 Відповідаю на всі питання, роблю додаткові мірки за запитом. 👠 Продаю свої речі, моєї мами, подруг; нові, лежать без потреби; надіті пару раз або ношенные в ідеальному стані. 👚 Сток продаю тільки з позначкою "сток" у назві. ⛔ Повернення/обміну НЕМАЄ! Тому уточнюйте усі нюанси заздалегідь. ⛔
🌈 Отправка осуществляется в день оплаты или же на следующий день. О форсмажоре сообщаю заранее, но такое бывает крайне редко.
🚚 Доставка Новой почтой согласно тарифам перевозчика.
💸 Наложенный платеж предусмотрен для некоторых категорий товара (например, обувь) с предоплатой.
💳 Для остальных товаров - 100% оплата на карту ПриватБанк.
☝ Личных встреч НЕТ!

⚠ Если берете реквизиты и не оплачиваете на протяжении суток - расцениваю как мошенничество и сразу пишу администраторам.
⚠ В случае покупки мной товара вы не отмечаете меня покупателем, удаляете вещь - пишу администраторам.
⚠ Сделки провожу только в Шафе, никаких телефонных разговоров, встреч и т.д.!
⚠ В случае неадекватных сообщений, хамского поведения - пишу администраторам.
🐽 На заявления типа "куплю за 10/30/60 грн" принципиально не отвечаю. Если бы я хотела продать товар за такие деньги, я бы выставила его именно по такой цене. Уважайте чужой труд и время!

🌹 Всем добра и приятных покупок! 🌹

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Віскоза Поліестер Вовна

Схожі товари