Всі категорії
Додати товар

Штани класичні укорочені штани зі стрілками рівний крій на резинці висока посадка

399 грн
Опис

Стильна класика доречна в будь-яких ситуаціях, - брюки моделі Classic від найбільшого британського виробника Marks & Spencer, - витончені речі на кожен день для жінки з апетитними формами! Модні, оригінальні, якісні та водночас недорогі! Виконані з тонкого поліестеру, всесезонні. Їх можна одягти як влітку, так і прохолодною восени в офіс, на прогулянку, в поїздку або під час активного відпочинку на природі! Рівний крій, глибока посадка. Передбачені приховані об'ємні передні кишені. Задня частина поясу зібрана на широку гумку, що дуже зручно, оскільки такі брючки добре сидять не обмежуючи і не доставляють дискомфорту в русі. Передбачена застроченная стрілка, тому Ви завжди будете виглядати акуратно! Тканина практично не мнеться, приємна на дотик. Колір - насичений чорний.
Розмір - 16 або XL - XXL, або на 50-52 український.
🌷Замеры: полуобхват по поясу - 45-53 см (резинка сзади), ПОБ - до 60 см, длина по боковому шву - 91 см, шаговый шов - 68 см, посадка спереди - 34 см, сзади - 41 см.
Класичний дизайн робить цю модель універсальної. Такі брюки відмінно буде поєднуватися як з каблучком і суворої блузою, так і з футболочкой та спортивним взуттям! Висока посадка і рівна крій штанини, прикриваючи проблемні місця, візуально подовжують силует, роблячи фігуру більш стрункою. Створюйте повсякденний стиль більш виразним у цих стриманих брюках!

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари