Всі категорії
Додати товар

Нові штани світло-жовті габардин'stefanel' italy 42-44р

1400 грн

розпродаж до 23 Травень

1232 грн
Опис

Штани нові в ідеальному стані, але без паперової бирки. Тканина тонка, легка, дуже міцна, злегка текстурна, непромокальна, оскільки з габардину. Оригінальний фасон, приємний світло-жовтий колір.

Габардин — тканина, перевірена часом

Коли у виборі одягу йдеться про довговічність і стиль, будь-який портний скаже вам — вибирайте вироби з габардину. Цей матеріал, подарований світу одним із найвідоміших персонажів модної історії Томасом Берберрі, не втрачає своєї актуальності ось уже понад століття. Так що можна сміливо стверджувати, що габардин — це тканина, перевірена часом.
Початковий склад матерії, придуманої Берберрі — чиста овеча вовна.
Згодом габардин стали виготовляти не тільки з вовни, але й додавати до нього інші волокна. До складу іноді містять бавовну або синтетику, що, безсумнівно, урізноманітнилося застосування тканини.
Зараз склад габардину буває вовняний, напіввовняний, синтетичний, шовковий і бавовняний.
Треба зазначити, що матерія з натуральної сировини матова, а синтетика додає їй блиску, і чим більше в складі штучних волокон, тим цей блиск сильніший.
Характеристики тканини варіюватимуться залежно від типу волокон у її складі, але загальні властивості все ж є:
Матеріал м'яко, гарно драпірується, особливо під час розкроювання косою.
Попри свою високу щільність, тканина досить легка та м'яка.
Добре тримає форму та не деформується під час прання.
Добре пропускає повітря.
Стійкий до зношування.
Добрі експлуатаційні характеристики: легко прасувати, добре виводяться плями.
Стійкий до намокання. Нитки в тканині настільки туго скручені, що відштовхують воду.

Зроблені в Італії.

На оф сайті подібні штани стоять 125

Склад: 63% бавовна, 34% поліамід, 3% метал

Мерки (покан італійський 40):

напівпояс 38 см
НОС 46 см
посадка 22/33 см
довжина 104/82 см
штанина 30/25 см

Компанія STEFANEL заснована в Італії 1973 року. Група STEFANEL — це найбільша італійська промислова компанія з виробництва модного молодіжного одягу. Перший магазин STEFANEL відкрився в 1980 році в році в Сієна (Італія). Сьогодні у всьому світі налічує майже 700 магазинів. Насамперед одяг STEFANEL — це модний одяг для молодих, впевнених у собі жінок. Вони енергійні, успішні, не залежно від, досвідчені в питаннях моди, і прагнуть до отримання власного неординарного стилю. З 1987 року компанія розташована в каталозі Milan Stock Exchange (Міланської фондової Біржі). Зараз це велика індустріальна група з різноманітним асортиментом продукції: трикотаж, спортивний одяг, плаття, джинси та багато іншого. Stefanel пропонує новий модний стиль в одязі — повсякденний шик. Стиль молодіжного одягу Stefanel можна описати як приємний, легкий, натуральний, завжди актуальний, має індивідуальність і іноді злегка химерний. На думку ж виробників цього одягу, найточніше слово для опису образу Stefanel — це «вільна». Свобода від швидких змін масової моди, свобода вибору, свобода форм і кольорів. Це стиль, який легко впізнаваний, стиль, який кожен покупець легко може персоналізувати на свій смак. Сезон за сезоном колекції модного молодіжного одягу Stefanel тішать навіть найвимогливішу публіку своєю якістю, зручністю і прийнятними цінами.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Жовтий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
Матеріал:
Нейлон Поліамід Бавовна
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари