Всі категорії
Додати товар

Розкішні зручні жіночі джинси зі стразами від tcm tchibo (чібо), німеччина, m-l

510 грн
Опис

Розкішні зручні жіночі джинси зі стразами від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 40=український 46, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (2853). Дуже класні і зручні.
__________________________
пояс - 40 см
напівобхват стегон - 48 см
посадка - 22 см
довжина збоку - 99 см
крокова - 75,5 см
Тягнуться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Еластична якість з бавовною. Пояс із шлевками, блискавкою та ґудзиком. 5-кишеньковий стиль. Легке прання. Жіночі штани з еластану: тримають форму, ідеально підходять, високий комфорт при носінні.
підходить
приталений
колір
середньо синій
матеріал
76% бавовна (бавовна, виготовлена ​​в Африці), 23% поліестер, 1% еластан.

___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 29/M
  • 30/L

Схожі товари