Всі категорії
Додати товар

Жіночі джинси mcgregor w27 сша

1050 грн

розпродаж до 23 Травень

924 грн
Опис

Продам стильні жіночі джинси преміального американського бренда McGregor в ідеальному стані. Розмір W27 (27/34). Куплені у Франції. Одягалися двічі, після делікатного прання.

Модель джинсів — Smart Classic, обтислі, низ штанини прямий. Оригінал, є всі фірмові бирки та гравіювання, шкіряний патч на поясі. Дуже якісний денім, добре тягнуться, блискавка "сажок".

Джинси світло-синього кольору з легким ефектом "потертості". Посадка — середня. Підійдуть на дівчинку/дівчинку середнього або високого зросту. Садяться шикарно, підкреслюючи попу та фігуру. Мають шикарний вигляд! Причина продажу — більше не підходять за розміром.

McGregor — це відома преміальна американська марка одягу. Всі речі марки McGregor унікальні та являють собою яскравий зразок роботи найвищої якості. Одним із знаків автентичності є шкіряний патч на поясі та текстовий фірмовий штемпель на внутрішній стороні кишені джинсів.

Опис і заміри:
Марка — McGregor
Колір світло-синій
Розмір — W27 (27/34)
Модель — Smart Classic
Склад — 98,5% котон, 1,5% еластан
Довжина джинсів від пояса спереду/ззаду — 104,5 см/108 см
Довжина від пояса до місця посадки спереду/ззаду — 23,5 см/32 см
Довжина (від місця посадки) — 83.5 см
НОТ — 35,5 см (+тягнеться)
НОС — 47-47,5 см (+тягнеться)
Ширина штанини в трьох точках — 24/19,5/16,5 см
Країна — США.

Відсилання Нової Пошкої або Укріпкою по 100% оплати на карту, доставка за Ваш рахунок. Поверненню та обміну не підлягає.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Синій
Розмір:
  • 27/S
Модель:
Слім Прямі Класичні

Схожі товари