Всі категорії
Додати товар

Джинси чорно-сірі скіні як нові *strenesse* 44р

1650 грн

розпродаж до 23 Травень

1452 грн
Опис

STRENESSE: ПОТУЖА РОСКОША І ВІЛЬКИ ДИЗАЙН

Джинси в ідеальному стані, як нові. Тканина середньої щільності (440 грамів) з легким ефектом справи, м'яка, дуже еластична. Середня посадка, вузькі звужувані штанини, п'ять кишень, застібка — блискавка YKK і ґудзик-борт із карбканкою логотипа, маленькі розрізи внизу бічних швів, на заклепках чеканка логотипа.

На оф сайті джинси стоять 299.

Реальні фото за запитом.

Мерки (на бирці UK10):

напівпояс — 39 см
НОС — 42 см
посадка - 21/35 см
довжина — 97/73 см
штанина - 26/14 см

Компанія Strenesse була заснована ще 1949 року як бізнес сім'ї Штреле. Strenesse AG вважається єдиним у всій Німеччині модним брендом міжнародного класу. Велика кількість відомих людей упродовж багатьох років віддає перевагу особливому шику цього бренда.

Бренд Strenesse набув своєї популярності завдяки сильному прагненню до унікального стилю, автентичному дизайну та абсолютній досконалості. Точний, неповторний стиль та індивідуальний підхід несуть на собі інноваційні колекції Gabriel Strehle, дизайнера компанії, що працює з 1973 року. Усередині сплітаються інтелекгентність і чуттєвість. Велике значення дизайнер надає якості матеріалів та інноваціям. Висока якість пошиття, унікальні матеріали та ідеальний крій — ось ті риси, які вирізняють колекції Strenesse.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 26/S
Модель:
Скіні Слім Завужені
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари