Всі категорії
Додати товар

Стильні укорочені джинси французького бренду freeman porter

248 грн

розпродаж до 23 Травень

218 грн
Опис

Стильні укорочені джинси французького бренду Freeman Porter. Стан нової речі, сток.
Джинси мають стрейчевий ефект і красиво лягають на фігурі.З боків розташовані прорізні кишені,а ззаду накладні. Джинсовий образ дійсно ніколи не виходить із моди, тому що джинси підходять до всього і легко привносять невимушеність у будь-яке вбрання!

Розмір W27.
-довжина 75,5
-кроковий 55
-пот 36+
-поб 48+
-посадка перед19, зад27
-ширина штанини верх 27,низ 18

Склад:
75% бавовна
25% еластан

Джинсовий одяг так давно і міцно увійшов у наше життя, що уявити свій повсякденний гардероб без нього практично неможливо. Втім, як стверджують дизайнери, якщо денім у Вашій шафі стильний та якісний, інший одяг може бути абсолютно будь-яким. І дизайнери французького бренду Freeman Porterіз цим повністю згодні.
З появою цієї марки пов'язана дуже гарна історія, яка розпочалася ще за часів Другої світової війни. Саме тоді американський солдат Фріман Т. Портер закохався у молоду гарну мешканку Німеччини та залишився в країні назовсім. Через півстоліття його син створив першу колекцію одягу під брендом, названим на честь відважного тата. Саме тому у моделях Freeman Porter так явно присутні військові мотиви, а крій виробів досить суворий.
Нова колекція жіночого одягу цього чудового французького бренду створена на основі гармонійного поєднання строго «мілітарі» та демократичного casual. Стильні джинси та сукні чіткого крою, суворість чорних та гармонія сіро-оливкових тонів – все це пробуджує прагнення стриманості, впевненості, контролю над почуттями – і, звичайно ж, перемогу над будь-якими обставинами! Приміряючи моделі з нової колекції Freeman Porter, так легко відчути переваги власної незалежності!

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 28/M
  • 29/M

Схожі товари