Всі категорії
Додати товар

Нові джинси прямі атласні стрейч легкі w28 l34 'pepe jeans london'

1100 грн
Опис

Джинси нові в ідеальному стані, але без бирок. Модель'slinky'. Тканина тонка (400 грамів), м'яка, еластична, атласна, кольори мокрого асфальту красиво освітлена на кишенях і стегнах, зі зморшками в зоні передніх кишень. Низька посадка, широкий пояс трохи нижче спереду й ідеально адаптується до форми стегон, вузькі прямі штанини, 6 кишень, кишені й бічні шви декоративно прошиті потрійною строчкою, застібка на 2 фірмові ґудзики-болти та змійку YKK, заклепки фігурні з карманкою, ззаду на поясі та кишені вишивка логотипу.

На оф сайті ціна джинсів у середньому 100 м'я.

Більше фото за запитом.

Мерки:

полупояс - 40см
НОС — 46 см
посадка - 18,5/33см
довжина — 106/87 см
штанина — 28/18,5 см

Молодіжний, прогресивний, для сучасного міського життя — так можна схарактеризувати бренд Pepe Jeans London. Марка призначена для тих, хто віддає перевагу невимушеному вуличному стилю та цінує індивідуальність. Дивовижне відчуття часу, постійні експерименти, використання найбільш інноваційних матеріалів і форм — ось основні відмітні особливості марки Pepe Jeans London, що наявні на світовому fashion-ринці з 1973 року. На сьогодні бренд представлений у 60 країнах і має понад 300 магазинів у всьому світі.

Дизайнери Pepe Jeans створюють одяг у стилі casual для чоловіків і жінок. Кожна колекція британської марки просякнута атмосферою Лондона та відтворює її суть. Основним акцентом є одяг із деніму різноманітних форм, стилів і кольорів — від класичних до неймовірно епатажних і неординарних. Pepe Jeans London — бренд для тих, хто тримає руку на пульсі модних тенденцій, віддає перевагу сучасному способу життя. Бренд Pepe Jeans London досить суперечливий, часом він випереджає час — він не просто відповідає поточним трендам, а й створює їх.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • 28/M
Матеріал:
Атлас Джинс Бавовна Еластан
Модель:

Схожі товари