Всі категорії
Додати товар

Темно-сині фірмові джинси mustang jeans indiana 581 29/34 р.

320 грн
Опис

MUSTANG: True Denim Найкраще, що ви можете – бути собою. Саме тому ми дотримуємося філософії абсолютної чесності, в основі якої лежать справжність та оригінальність, а також відповідальність і сталість. Ось вже більше 80 років компанія MUSTANG займається виробництвом і продажем джинсів преміум-класу з відмінним співвідношенням «ціна-якість». За кожною парою джинсів стоять відданість справі і роки досвіду, що виражається у відмінному крої і неперевершеній якості. Наші покупці – головний пріоритет компанії. Ми хочемо, щоб у людей не виникало сумнівів - вони тримають у своїх руках «чесний продукт, що з'явився в результаті інтеграції багаторічного досвіду у виробництві джинсів і постійних інновацій. Саме тому наріжним каменем нашої філософії є фраза «True Denim». Продаються фірмові джинси знаменитого німецького мультибренда MUSTANG . Це топова ретро модель mustang jeans indiana 581 . Це модель класичних джинсів досить високої посадки ,з прямими, в міру вузькими, штанинами. Склад матеріалу: 71,6% бавовна. 28,4% EME. Эластомультиэстер являє собою матеріал, що складається з різних полімерів. Його додавання в джинсову тканину підвищує еластичність одягу і дозволяє їй швидко приймати форму тіла. Завдяки полімерам джинси розтягуються в 1,5 рази від початкової довжини і швидко повертаються у вихідне положення після посадки на тілі. ЭЛАСТОМУЛЬТИЭСТЕР - ОСОБЛИВОСТІ МАТЕРІАЛУ Для досягнення еластичних властивостей, процентний вміст эластомультиэстера має становити не менше 20%. Найчастіше полімери комбінують з бавовною та/або поліестером. Такі поєднання волокон надають виробам наступні переваги: Висока зносостійкість і міцність на розрив; Стійкість до багаторазових прань і швидке висихання одягу; Швидке випаровування вологи; Брудовідштовхуючі властивості; Антипиллинговый ефект; Формостійкість. В області верхньої частини стегон розташовуються об'ємні фігурні "складки" - фішка моделі. Джинси застібаються на фірмову металевий гудзик-болт з фірмовим маркуванням бренду ( виконано зеленуватим кольором) і надійну фірмову металеву блискавку ( ykk). З боків - округлі врізні кишені, по кутах яких набиті фірмові металеві заклепки " малахітового кольору. Над правим врізним кишенею знаходиться невеликий накладної кишенька з фірмовими металевими заклепками у верхніх кутах. По верхньому краю кишені проходить декоративна строчка нитками контрастного світло-салатового кольору. Сзади джинсы с небольшой фигурной кокеткой. Задние карманы накладные, традиционной пятиугольной формы. По центру наружной стороны карманов проходит традиционная двойная фигурная строчка прочными нитками темно-синего цвета.
На поясе с правой стороны пришит фирменный лейб бренда, выполненный из очень мягкой гладкой натуральной кожи черного цвета. На ней представлена фирменная маркировка бренда. В верхней части правого кармана также пришит узкий кожаный лейб бренда.
Джинсы имеют состояние новой вещи без видимых следов носки. Размер 29/34.
Размеры по схеме: 1 - 39 см. 2 - 23 см. 3 - 26,5 см. 4 - 111,5 см. 5 - 17 см. ( ширина в области коленей - 19 см. ), 6 - 46 см. Глубина посадки сзади - 36 см. Длина шагового шва - 88 см.
Модель произведена в Египте.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 29/M
Матеріал:
Лайкра Бавовна
Модель:

Схожі товари