Всі категорії
Додати товар

Джинси прямі терті w28 l30 'only'

500 грн
Опис

Джинси в ідеальному стані. Фасон Auto Low Straight, прямі штанини з легким кльошем від коліна, п'ять кишень оригінальної форми з подвійним контуром, матеріал середньої щільності (530 грамів), м'який, еластичний. Гарно помити, легкі потертості на краях кишень і "дряпини" внизу штанин, ззаду на поясі шкіряна нашивка, застібка на ґудзик-болт із чеканкою логотипу та блискавку YKK.

Бимеркова ціна цієї моделі 70 мм.

Склад: 98% бавовна, 2% еластан

Мерки:

полупояс - 40см
НОС — 45,5 см
посадка - 18,5/34см
довжина — 99/77 см
штанина — 26,5 см/19,5/22 см

Only — створений 1995 року бренд молодіжного жіночого одягу й аксесуарів у стилі casual, що належить відомій данській корпорації Bestseller. Красиві, легкі та зручні в носінні моделі від Only доречні в будь-якій ситуації, що не вимагає жорсткого дрескоду: на вечірці, у барі, на роботі та на прогулянці. Вироби, що випускаються під цією маркою, вирізняються високою якістю пошиття та матеріалів. В основу колекцій одягу від Only покладено принцип елегантної простоти, поєднаної зі зручністю в носінні.

Бренд продовжує своє переможне шествіє світом, створюючи всі нові моделі для тих, хто молодий, а також для тих, хто почувається молодим. Продукція Only — це яскравість і унікальність, безмежна свобода та спосіб виразити себе та своє ставлення до світу, гармонійне поєднання класичних уявлень про молодіжний одяг з ультрамодними світовими тенденціями. Дівчина Only, бувши сильною й впевненою, залишається як і раніше милою, красивою й ніжною.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 28/M
Матеріал:
Джинс Шкіра Бавовна Еластан

Схожі товари