Всі категорії
Додати товар

Якісні джинсові легінси diesel activista leggings in blue

850 грн
Опис

Якісні джинсові легінси Diesel Activista Leggings in Blue , дуже якісні легінси "Активіста" від Diesel. М'яка та еластична тканина , середня посадка , логотип бренду , рефлективні єлементи сзаду!
Нові з єтикетками , є підсвітка на коліні - це не подряпина і не потертість
Розмір 23 XXS

Ціна 850 грн
Ціна виробника 228$

Пояс 28
Бедра 34
Бедро 19
Посадка спереду 21
Крок 71
Довжина 93
Вихід низ 10.5

Diesel представляє нову парадигму жіночого деніму: Actyvista.
Поєднуючи ефективність зі стилем, комфортом і надточним кроєм, Actyvista народжується з інноваційної тканини Diesel, яка є революційною в галузі. Фірмова тканина JoggJeans поєднана з технологією повного відновлення Skinzee. У дусі легендарної джинсової революції Diesel Actyvista створює абсолютно новий сегмент продукції для жінок.
«Actyvista виводить денім за межі норми. Це типове ставлення до Diesel – ми щодня експериментуємо з денімом, випробовуючи межі та створюючи щось нове», – коментує Нікола Формічетті, художній керівник Diesel.
Поєднуючи дві ексклюзивні інноваційні тканини Diesel, неповторний результат Actyvista — зовнішній вигляд і продуктивність JoggJeans, поєднані з пружним відновленням, ефектом підйому та формою Skinzee. Поєднуючи автентичний джинсовий вигляд із надзвичайною зручністю спортивних штанів, тканина Actyvista побудована так само, як і JoggJeans, із трьох ниток. Завдяки текстильному ноу-хау Diesel до ткацького верстата було додано надтонкі нитки, щоб отримати компактну тканину з вищою еластичністю.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 32/XXS/40

Схожі товари