Всі категорії
Додати товар

Розкішні теплі щільні жіночі легінси, лосіни на м'якому плюші від tcm tchibo (чібо),...

540 грн
Опис

Розкішні теплі жіночі легінси, лосіни на плюші від tcm tchibo (Чібо), Німеччина. Чудова німецька якість. Оригінал. Розмір вказано євро 36-38=український 42-44, євро 44-46=український 50-52, орієнтуйтеся на заміри. Заміри зроблено зверху виробу, можлива незначна погрішність (3296). Дуже класні і зручні.
__________________________
євро 36-38=український 42-44
пояс - 36 см
напівобхват стегон - 48 см
посадка - 23,5 см
довжина збоку - 92 см
крокова - 69 см
Тягнуться.
__________________________
євро 44-46=український 50-52
пояс - 43 см
напівобхват стегон - 57 см
посадка - 26 см
довжина збоку - 93 см
крокова - 71 см
Тягнуться.
__________________________
Оригінальний переклад опису з офіційного сайту через гугл перекладач, без редагування.

Легінси на підкладці в джинсовому стилі. Всередині м'яка тепла плюшева підкладка. Еластичний комфортний пояс - без перетяжок. 2 декоративні кишені спереду і 2 накладних кишені ззаду, довжина щиколотки. З еластаном: зберігає форму, ідеально підходить, високий комфорт при носінні. Перевірено на вміст шкідливих речовин - сторонніми, акредитованими інститутами.
колір
Синій денім
матеріал
58% поліестер (перероблений), 38% бавовна (органічна), 4% еластан.
___________________________
Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком з ними, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд. Це абсолютно новий одяг!
____________________________
Відправка на наступний день після оплати за Ваш рахунок. При відправленні ставлю реальну оціночну вартість товару, якщо хочете вказану мінімальну вартість - прохання це вказати. Заходьте на мою сторінку, в наявності багато речей. https://shafa.ua/uk/member/kidland Буду рада співпраці! Уважно читайте опис, дивіться на заміри. Повернення та обмін не передбачено, задавайте питання, з радістю на них відповім.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Принт:
Без принту

Схожі товари