Всі категорії
Додати товар

20 шт прибули знову ) є відгуки лосіки лосіни - s m l 44-46

230 грн
Опис

Чорні лосини з металевим декором
Лосини в чорному кольорі з акцентом — металеві кнопки на штанинах, чудово впишуться у твої сміливі, ефектні образи. Модель пошита з м'якої, еластичної та міцної тканини: максимальний комфорт тобі забезпечений. Лосини з втягуючим ефектом ідеально підкреслять вигини стегон. Невагоме облягання виробу по фігурі, як «друга шкіра», і щільна резинка на поясі — вдале поєднання критеріїв для твоїх улюблених лосин. Середня посадка в цій моделі і штанини довжиною 7/8 — відмінний варіант лосин, що підходить під будь-який зріст і типи жіночих фігур. Сатиновий перелив на тканині додасть стрункості образу і візуально подовжить ноги.
Основні переваги:
універсальний колір — чорний
втягуючий ефект
міцна та приємна шкірі тканина
акцент — металеві кнопки на штанинах
Експериментуй в образах створюючи стильні луки, які гарантовано не залишать тебе непоміченою.
Наприклад:
1. Додай вогню у свій образ — поєднуй лосини з корсетом поверх шифонової блузки прямого крою, шкіряним піджаком oversize та високими текстильними ботильйонами-панчохами на підборах-трапеція. Трендові сумка-багет і сонцезахисні чорні окуляри з трикутною оправою додадуть завершеності образу.
2. Створи зухвалий образ. Носи лосини з толстовкою/світшотом довжиною до середини стегна, косухою з екошкіри з принтом «рептилія» та берцями. Обіграй образ сумкою crossbody та кепкою. Розмір
S-M
Довжина виробу
81 см
Напівобхват пояса
31 см
Напівобхват стегон
41 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?