Всі категорії
Додати товар

Капрі в рубчик спортивні капрі мікрофібра безшовні лосіни в рубчик

420 грн
Опис

Жіночі безшовні капрі в рубчик Formeasy створені для жінок які хочуть відчути елегантність, комфорт і свободу рухів разом під час занять спортом і повсякденними справами, ідеально пасуватимуть до вашого динамічного способу життя. Виготовлені за передовою технологією, ці капрі забезпечують комфорт і ефективність на кожному кроці завдяки своєму міцному та гнучкому матеріалу.
Характеристики:
1. Безшовний дизайн: капрі Formeasy забезпечують комфортне носіння без тертя та подразнення завдяки безшовній структурі. Забудьте про надокучливі сліди від швів, вони ніжні до вашої шкіри завдяки своїй абсолютно гладкій поверхні.
2. Ребриста опора: підкреслює лінії вашого тіла під час занять спортом, допомагає підтримувати форму під час щоденного використання.
3. Довжина капрі: Капрі середньої довжини закінчується нижче коліна, що забезпечує елегантність і функціональність.
4. Гнучкий та дихаючий матеріал: капрі Formeasy адаптуються до вашого тіла та забезпечують свободу рухів завдяки гнучкій та легкій тканині. Крім того, дихаюча структура мінімізує потовиділення та дарує відчуття свіжості протягом усього дня.
5. Стильні та різноманітні варіанти кольорів: ви можете відобразити свій стиль за допомогою різноманітних варіантів кольорів, стануть вибором для жінок які не хочуть йти на компроміс із своєю елегантністю в повсякденному одязі та спорті.6. Різні варіанти розміру: Formeasy пропонує капрі які відповідають потребам кожної жінки з різними варіантами розміру. Ви можете підібрати найкраще, вибравши розмір, який вам підходить.
Жіночі безшовні капрі в рубчик Formeasy забезпечують чудову ефективність у тренажерному залі, на заняттях йогою, на пробіжці або в повсякденній діяльності. Ви можете рухатися з упевненістю в будь-який момент з цими капрі, які поєднують в собі високотехнологічний, стильний і зручний одяг. Хоча вони і забезпечують тривале використання завдяки міцній та високоякісній структурі, також вони допомагають створити модний стиль завдяки своєму стильному дизайну.

Матеріал: 94% Мікрофібра / Поліамід, 6% Еластан.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Сезон:
Зима Літо Осінь Весна

Схожі товари