Всі категорії
Додати товар

506.комфортні літні шорти в принт популярного англійского бренду boohoo.нові, з біркою

188 грн
Опис

Комфортні літні шорти в принт популярного англійского бренду Boohoo.Нові, з біркою.
Образ із короткими шортиками шикарно виглядає на морському узбережжі або під час заміської прогулянки.Висока якість пошиття, ідеальна посадка, оригінальний яскравий принт.

Розмір L.
-довжина 37
-пот 40
-поб 53

Boohoo - молодий і бренд, що стрімко набирає успіх, з Великобританії. Компанія працює в режимі нон-стоп: щодня – сотня новинок. Щотижня – свіжа колекція. При цьому модний будинок не дотримується сліпої гонитви за трендами. Якщо у вас свій стиль, над яким не владні світові подіуми, компанія Boohoo підтримає його вражаючий асортимент. Boohoo зацікавить насамперед шанувальників моди. Одяг цього бренду покликаний підкреслити унікальний стиль свого власника, він припаде до душі любителям авангарду та молодіжної аудиторії. Недарма бренд настільки популярний у богемному середовищі, а також серед музикантів та артистів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?