Всі категорії
Додати товар

Спортивний дихаючий бюстгальтер, топ, спорт бра спейсер 70d infin8 для бігу та фітнесу

480 грн
Опис

Цей бюстгальтер призначений для обмеження рухів за високого ударного навантаження. З технологією Infin8 для неймовірної підтримки та меншого відскоку. Тканини з високими експлуатаційними характеристиками зберігають прохолоду та сухість.
Ідеальний спортивний топ бра з повітропроникними чашками спейсер, які мають пори та функцію підтримки.
Сток, абсолютно новий, без паперової етикетки.
Розмір вказаний 70D
Довжина бра в розстебнутому стані = 61-83 см

Інноваційна спортивна білизна пропонує чудову форму крою, функціональність і максимальний комфорт у поєднанні із сучасним дизайном. Оптимально за різних вимог та інтенсивних видів спорту. Інноваційний спортивний бюстгальтер для екстремальних навантажень. Спортивний бюстгальтер є модним і комфортним. Гладкий, еластичний матеріал доповнений чорним і сірим акцентами на чашках і проймах. Блакитний бюстгальтер виготовлений із гладкого, швидковисихного матеріалу, який завдяки еластичності забезпечує щільне облягання та комфорт. Завдяки м'яким чашкам спейсеру чудово адаптується до будь-якого виду грудей, а пори забезпечують ідеальне випаровування вологи. Безшовне оброблення чашок не викликає тертя й тиску на шкіру грудей. Він пропонує чудову підтримку грудей великого розміру завдяки двошаровій передній і задній частині. Швидке сушіння, повітропроникний функціональний матеріал дає змогу чудово почуватися під час тренування. Широка стрічка під грудьми сприяє додатковій фіксації, а з'єднані на спині бретелі обіцяють максимальну свободу рухів.

Оплата на карту Приватбанка.
Відсилання Укрпоштою або Новою поштою.
Дивіться інші свої оголошення — у наявності багато чудових речей! Є спідня білизна, взуття, брендові лляні речі (плаття, блузки, спідниці, штани, піджаки), багато фірмових колекційних іграшок (абсолютно реалістичні собаки різних порід і кішки). Записуйтеся на мій магазин, щоб бути в курсі обнов).

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Поліамід Еластан