Всі категорії
Додати товар

Спортивний бюстгальтер decathlon domyos 560, xs

750 грн
Опис

Безшовний спортивний бюстгальтер для фітнесу середньої підтримки 520 - сірий

Ми створили цей спортивний бюстгальтер для кардіо-фітнесу для занять середньою інтенсивністю: кардіо-бокс, фітнес-танці та степ.
Ми обрали безшовну технологію для кроп-топу, який адаптується до вашої форми тіла. Він забезпечує помірну підтримку та комфорт завдяки своїй знімній піні.
Основна тканина: 12,3% еластан, 21,5% поліамід, 66,2% поліестер; Підкладка: 12,3% еластан, 21,5% поліамід, 66,2% поліестер.
ЧАШКИ ЗІ ЗНІМНИМИ ПОРОЛОНОВИМИ ПОДУШЕЧКАМИ
Безшовний спортивний бюстгальтер для фітнесу має дві знімні поролонові прокладки. Ми рекомендуємо зняти чашки з поролоновою прокладкою, щоб випрати спортивний бюстгальтер. Найкраще прати їх окремо в сітчастому мішку.
СПОРТИВНИЙ БЮСТГАЛЬТЕР, ПРИЗНАЧЕНИЙ ДЛЯ ЗАНЯТЬ СЕРЕДНЬОЮ ІНТЕНСИВНІСТЮ
Безшовний спортивний бюстгальтер для фітнесу із середньою підтримкою 560 ідеально підходить для занять кардіо фітнесом із помірним* навантаженням (кардіо бокс, фітнес-танці, степ).
*Зменшує навантаження на 38,9% порівняно зі звичайним бюстгальтером під час занять із помірним навантаженням.
СПОРТИВНИЙ MUST HAVE ДЛЯ ЗАХИСТУ ГРУДЕЙ
Під час виконання вправ ваші груди, які є крихкими і підтримуються майже виключно шкірою, відчувають набагато більше навантаження, ніж у повсякденному житті. Незалежно від розміру вашої чашки чи віку, вони піддаються рухам і підстрибуванням, які можуть створювати силу, що в п’ять разів перевищує їх вагу. Спортивний бюстгальтер забезпечує підтримку та комфорт, необхідні під час занять спортом. Він захищає ваші груди від ударів, болю та передчасного провисання.
ВИБІР ПРАВИЛЬНОЇ ОПОРИ: НЕ ДУЖЕ СЛАБКОЇ, НЕ ДУЖЕ СИЛЬНОЇ
Виконання вправ може розтягнути шкіру та зв’язки на грудях. Без достатньої підтримки ви можете відчувати біль або передчасне провисання. Але занадто сильна підтримка також може з часом зашкодити: вона має ідеально відповідати розміру чашки та інтенсивності ваших зусиль. Мета полягає в тому, щоб захистити ваш бюст, не змінюючи природний рух грудей.
ТРИ РІЗНІ РІВНІ ПІДТРИМКИ ДЛЯ ВАШОГО ВИДУ СПОРТУ
Ми розробили наші спортивні бюстгальтери з трьома різними рівнями підтримки залежно від вашого виду спорту: низька підтримка для занять спортом з м’якими рухами грудей (пілатес, розтяжка, силові тренування); середня підтримка для діяльності з помірним, одноразовим підстрибуванням (фітнес-танці, кардіотренування); висока опора для видів спорту, що передбачають інтенсивні рухи (степ, біг на доріжці, стрибки на батуті).
Розмір XS

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 34/XS/42
Матеріал:
Поліестер Поліамід Еластан
Принт:
Без принту

Схожі товари