Всі категорії
Додати товар

Термокофта x- bionic energizer mk2 shirt long sleeves woman

1200 грн
Опис

Термокофта X- Bionic Energizer MK2 Shirt Long Sleeves Woman

Гарний стан.
Розмір вказано жіночий L/XL
Можливо на чоловіка
Гарна компрессія
Довжина 61
Груди 36
Рукав від коміра 60
Дуже тягнеться.
Опис

Повністю оновлена ​​серія Energizer. Технологи компанії значно збільшили площу існуючих функціональних зон білизни і додали нові. Це покликане забезпечити максимальну підтримку організму у процесі терморегуляції. Середній рівень компресії білизни, не створюючи дискомфорту, підтримує тонус м'язів.

Застосування матеріалу Skin Nodor (який містить унікальний антибактеріальний компонент) забезпечує контроль над рівнем розвитку мікроорганізмів. Серія Energizer MK2 виконана з тонкого трикотажу, що у поєднанні з високим рівнем зонування білизни робить цю модель практично всесезонною.

Технології

SweatTraps™. Система збереження енергії організму, що управляє процесом ефективного охолодження в областях підвищеного потовиділення: пахви, груди, спина, поперек. Уловлює зайвий піт, перш ніж ви починаєте його відчувати. Залишає на шкірі найтонший шар вологи для ефективного охолодження.

ExpansionRibs™. Система захисту ліктьового суглоба від переохолодження, заснована на принципі дії акордеону. Захищає суглоб від проникнення холоду. Покращує теплоізоляцію, коли суглоб згинається. Забезпечує повну свободу рухів.

Skin Nodor®. Нова, особливо м'яка пряжа з винятковими терморегулюючими властивостями. Вона містить у собі полімерну речовину, що включає антибактеріальну речовину, яка не передається шкірі. Технологія Skin Nodor® підтримує природний шкірний баланс, запобігаючи діяльності мікроорганізмів, що утворюють неприємний запах завдяки безперервній дії іонів срібла, що містяться в антибактеріальних волокнах. Унікальний антибактеріальний компонент у структурі полімеру запобігає алергійним реакціям, тому що не має тісного контакту зі шкірою. Skin Nodor® надзвичайно міцна та зносостійка тканина, що захищає від мікробів. Навіть після кількох прань, вона не втрачає своїх антибактеріальних властивостей, зберігаючи їх протягом усього терміну служби виробу.

Air-Conditioning Channel® – технологія покращеної вентиляції тіла. Захищає тіло від перегріву, ефективно відводячи тепло та вологу спеціальними каналами. Транспортує свіже повітря до місць тіла, недоступних для природної вентиляції.

Технологічний склад:

70% Skin NODOR®,

22% Polyamide,

5% Elastane,

3% Mythlan®

Склад:

92% поліамід,

5% еластан,

3% поліпропілен.

Характеристики

Компресія: середня

Ізоляція: тепла

Сезон: зима, демісезон.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
aleks...
aleksandrtimkov
Супер-продавець
Бердичів
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари