Всі категорії
Додати товар

Лижні штани thinsulate, мембрана 3000 від тсм tchibo (чібо), німеччина, розмір m-l

1250 грн
Опис

Лижні штани Thinsulate, мембрана 3000 від тсм Tchibo (Чібо), Німеччина. Відмінна німецька якість. Оригінал. Серія Snow Tech Premium. Розмір вказано євро 40=український 46, можливо будуть і на 48, орієнтуйтеся на заміри (код 1037). Якість відмінна. ******************* пояс - 43 см (є липучки, можна зменшити) побіди - 52 см см посадка спереду - 25 см довжина по боці - 104 см крокова - 80 см ******************* Ці лижні штани не тільки ідеально підходять для лижників в гарну погоду. Ізоляція 3M ™ Thinsulate ™ забезпечує оптимальну зимову ізоляцію, а завдяки високопродуктивній покриттю і герметичним швах водонепроникні штани, ветронепроницаемы і повітропроникності. М'який, міцний зовнішній матеріал є брудовідштовхуючим завдяки екологічною просочення ecorepel® і витримує товщину води до 3000 мм. Практичні деталі Пояс штанів з липучкою для регулювання ширини Прихована блискавка 2 кишені на флісовой підкладці, на блискавці; Верхня частина нирки з флісовою підкладкою Предварительно сформированные колени
Износостойкое усиление на внутренней стороне ног
Водонепроницаемая защита от снега с нескользящим резиновым покрытием

Цвет:
Сине-черный с рисунком

материал:
Оболочка, подкладка и подкладка из 100% полиэстера.

Сток, новые, без бирки.

Уважаемые покупатели! Одежда бренда Чибо идет практически вся без бумажных этикеток, за редким исключением, и со срезанными частично или полностью внутренними бирками и ярлыками с составом ткани и другой информацией.Информацию берем с официального сайта Чибо. Бирки срезают на лицензионных оригинальных вещах!

Сток.

Відправка на наступний день після оплати будь-якою транспортною компанією за Ваш рахунок (Укрпошта -при отриманні). При відправленні товару за замовчуванням ставлю реальну оціночну вартість. Якщо хочете мінімальну оцінку - прохання написати це при замовленні. Економте на доставці - в наявності багато речей!!! Буду рада співпраці! Порядність та чесність гарантую! Уважно читайте опис, дивіться на заміри . Повернення і обмін не передбачений,з радістю відповім на всі Ваші запитання.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Зима