Всі категорії
Додати товар

Гірськолижний пуховик вкорочена стьобана куртка crop down from minardi piume company...

8900 грн -25% 6700 грн
Опис

Стьобана куртка з наповнювачем 80% пуху і 20% пір'я від Minardi Piume Company. Відбивач RECCO® дозволяє професійним рятувальникам виявити вас за допомогою детекторів у разі сходження лавини або якщо ви заблукаєте у віддаленому районі.
Застібка спереду на водовідштовхувальну блискавку. Бічні кишені з флісовою підкладкою. Кишеня на рукаві для карток. Внутрішня кишеня з прозорим, сенсорним віконцем для мобільного телефону та внутрішня кишеня для окулярів зі склоочисником. Регульований знімний капюшон. Водовідштовхувальна нижня спідниця з силіконовим покриттям для захисту від снігу, регульована за допомогою кнопок. Еластичні внутрішні манжети зі стратегічним отвором для великого пальця та регульовані манжети на рукавах.
Повітропроникна тканина із захистом від вітру. Ця куртка сертифікована на водонепроникність до 10 000 мм і була випробувана в лабораторіях на витримування під час руху екстремальних температур від +7 до -19 ºС.
Розміри: XS, S, M, L, XL
Брюки до комплекту, термобілизну, маску, шолом від OYSHO теж можна замовити у нас)
🚚Доставка 7-14 робочих днів.
💸Предоплата повна або 50%, доплати за вагу/доставку з Європи немає, ціна кінцева в оголошенні.
🛒Також у нас ви можете замовити будь-яку оригінальну річ з усіх масс-маркетів і не тільки в Європі та Америці за найкращими цінами та максимально швидкою доставкою. Додаткової оплати за товар під замовлення немає! Доставка з Європи безкоштовна!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
your_...
lastivka_buyer
Луцьк
41% виконаних замовлень
Була

Схожі товари