Всі категорії
Додати товар

Бездоганної якості спортивна кофта австрійського бренду класу люкс schneiders

320 грн
Опис

Бездоганної якості зручна спортивна кофта австрійського бренду класу люкс Schneiders.
Девіз Schneiders — «Скрізь як удома!», тому одяг бренду відрізняється, в першу чергу, практичністю, комфортом та зручністю в повсякденному носінні.
Спортивна кофта на блискавці з функціональними характеристиками та привабливим дизайном. Особливості моделі: вільний прямий силует, довгий рукав, застібка на блискавку, високий комір-стійка. У бічних швах доповнена прорізними кишенями. По переду виробу декорована контрастною білою смужкою. Весною і влітку кофта на блискавці - альтернатива перехідній куртці. Виріб з високим вмістом м'якої акрилу та натуральної бавовни зігріє вас у прохолодну погоду. Чистота крою та чудова посадка по фігурі допоможе підкреслити переваги та правильно розставити акценти.

Розмір XL.
-довжина 64
-плечі 45
-пог 59
-рукав 58

Склад:
80% акрил
20% бавовна

Schneiders — австрійський бренд чоловічого та жіночого одягу класу люкс, який з'явився в 1946 році в Зальцбурзі, хоча коріння його сягає ще глибше. У 1934 році, коли була основа заводу з виробництва сумок і валіз. Сьогодні, через 70 років, компанія, як і раніше, залишається сімейною справою. Її очолює Альфонс Шнайдер, нащадок фундатора бренду. У 2003 році Schneiders була навіть відзначена державною премією Австрії як найкраще сімейне підприємство.
Збереглися цінності, традиції та канони швейної справи, прийняті ще в середині минулого століття. Девіз Schneiders — «Скрізь як удома!», тому одяг бренду відрізняється, в першу чергу, практичністю, комфортом та зручністю в повсякденному носінні. Аудиторія Schneiders найрізноманітніша: колекції бренду однаково підійдуть усім, хто шукає затишний, функціональний та універсальний одяг без зайвого пафосу та надуманої екстравагантності.Лаконічні, елегантно-строгі лінії, скромна розкіш силуету, спокійні відтінки, мінімалізм дизайну поєднуються з ексклюзивними тканинами, бездоганною обробкою деталей та швів, ручною обробкою та європейською якістю. У виробництві використовуються тільки найкращі матеріали: вовна та бавовна, кашемір, льон, шкіра, поплін, трикотажні та шовкові полотна.
У колекціях Schneiders представлений повсякденний одяг у стилі елегантної класики. Вони мають місце і традиційним діловим костюмам (як чоловічим, так і жіночим), і класичним офіційним вбранням, і спортивним мотивам, і молодіжному урбан-кежуалу настрою. Стьобані куртки та жилети, піджаки, штани, спідниці-футляри, сукні, блузи, туніки, кардигани, сорочки, джемпери, пальта, плащі, капрі, шуби та пуховики — словом, все, що може знадобитися в гардеробі сучасним чоловікам та жінкам, комфорт як у роботі, так і у подорожах або просто у вільний час.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Бавовна
Сезон:

Схожі товари