Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Жіноча кофта catch runa, size: s polartec power stretch pro

1644 грн
Опис

Виробник: Catch

Жіноча універсальна кофта Catch Runa з капюшоном виконана з американського матеріалу Polartec Power Stretch PRO. Завдяки складному плетінню PPS, що складається з двох шарів: внутрішнього - м'якого ворсу для оперативного відведення зайвої вологи, зовнішнього - з міцного нейлону для швидкого випаровування вологи з поверхні тканини, кофта є чудовим доповненням у ролі другого шару в поєднанні з натільною функціональною білизною або може використовуватися в ролі єдиного шару, який заміняє легкі термобілизна та середній шар у відносно теплу погоду під час активного руху. Водночас теплоізоляційні властивості матеріалу, що не поступаються вовні, забезпечать теплом без зайвої ваги. Тому Runa можна використовувати як проміжний утеплювач, так і як самостійний верхній одяг.

М'який еластичний капюшон може слугувати як самостійно, так і як підшоломник, захищаючи від слабкого вітру та опадів. На подвійних манжетах, які допомагають фіксувати рукав, є потенційні прорізи для великих пальців. Вони оброблені закріпками. Для отримання прорізу необхідно просто розпороти зовнішній і внутрішній шви між закріпами - проріз готовий.

Анатомічний крій, розроблений спеціально для жінок, і еластичність матеріалу подарують свободу руху. Яскраві асиметричні шви та блискавки YKK доповнять образ будь-якої модниці.

Колір: чорний з зеленим оздобленням
Параметри розміру:
зріст 162-167 см
обхват грудей 85-90 см
обхват талії 66-71 см
обхват стегон 93-98 см
Якщо Вам потрібні додаткові заміри або фото - звертайтеся. Завжди раді допомогти!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • 36/S/44

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?