Всі категорії
Додати товар

Надійної німецької якості стильна вело футболка відомого бренду з німеччини crivіt

238 грн
Опис

Надійної німецької якості стильна вело футболка відомого бренду з Німеччини Crivіt.
Одяг від Crivіt славиться не тільки якістю, але і стилем.Кожен спортсмен знає, що для спорту потрібен відповідний одяг. Вело футболка від Crivit максимально комфортна і зручна як для професійних велосипедистів, так і для любителів велосипедних прогулянок.
Короткі рукави, застібка блискавка із захистом підборіддя від натирання. Мягкий, легкий матеріал, високі влагоотвідштовхувальні властивості. Швидко сохне, витримує не обмежений цикл прання, не вимагає прасування і додаткового догляду.
-Висока якість виконання всіх елементів.
-Функціональна і практична - відмінний варіант для їзди на велосипеді
-Оптимальне регулювання вологості завдяки функціональному волокну TOPCOOL®
-З практичним задньою кишенею
-З гарним декором по переду виробу

Розмір S.
-довжина 64
- плечі 35
-пог 42

Склад:
100% поліестер

Один з найбільш відомих брендів одягу CRIVIT з Німеччини спеціалізується на виробництві високоякісної продукції для занять спортом і щоденного використання. Одяг CRIVIT відрізняється своєрідним спортивним дизайном і відповідає найвищим вимогам міжнародних стандартів для заняття спортом. Німецький бренд CRIVIT має широкий асортимент продукції, яка відображається в оригінальних каталогах спрямованих на певний стиль і специфіку використання одягу. Серед великої кількості різноманітних моделей одягу CRIVIT особливе місце займає жіночий стиль, який максимально відповідає всім пропонованим вимогам. Детальна розробка дизайну і стилістичних дрібниць дозволяє компанії CRIVIT займати лідируючі позиції на сучасному ринку. Спортивний одяг – дихаюча, в основі спеціальна влагопоглащающая тканина на основі мембранної. Це стосується всього – штанів і курток, легенів і зимових спортивних костюмів, футболок. Спортивний одяг від Crivіt славитися не тільки якістю, але і стилем.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?