Всі категорії
Додати товар

Комфортна базова олімпійка adidas для модних і спортивних дівчат

289 грн
Опис

Комфортна базова олімпійка Adidas для модних і спортивних дівчат.Стан нової речі, стік.
Модель виготовлена з приємного до тіла шовковистого атласу.Бічні кишені на блискавці для необхідних дрібниць.Застібка на блискавку для зручного одягання та знімання.Високий комір - стійка для захисту від негоди.Манжети і низ не пропускають холодне повітря всередину.Характерні три смужки по всій довжині на рукавах.Логотип виробника зліва на грудях.
Сучасна модель в спортивному стилі.

Размір L.
-довжина 58
-пог 50
-рукав від горловини 63

Adidas – культовий, всесвітньо відомий бренд, німецький промисловий концерн, що спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу, сумок, годинника, окулярів, інвентарю та інших товарів, пов'язаних зі спортом. Компанія є найбільшим виробником спортивних товарів у Європі та другим за величиною у світі.
Історія всесвітньо відомої компанії Adidas розпочалася у 1920 році в Баварії, у місті Херцогенаурах. Сьогодні Adidas продовжує радувати своїх шанувальників яскравими новинками та бездоганною якістю.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:

Схожі товари