Всі категорії
Додати товар

Layer 8 нові легінси, легінси, лосини для спорту, залу, фітнесу, відпочинку

350 грн
Опис

Розміри M, L
Нові, з етикеткою.
Максимальна розтяжка і комфорт роблять їх ідеальним вибором для йоги, бігу або навіть відпочинку!
Для будь-яких видів спорту і на будь-який сезон. Всередині микрофлис, дуже приємний на дотик і до тіла.
Високі, облягаючий крій стегна і ноги. Тканина стрейч; відсутність бічних швів для зручної посадки. 88% поліестер / 12% спандекс.
Можна прати в машині Імпортний.

ФОРМУЛА ШВИДКЕ ВИСИХАННЯ: у цих тренувальних футболки для жінок використовується відводить вологу чотиристоронній еластичний матеріал Layer 8, що забезпечує стиск і підтримку. Крім того, ластка на промежині підтримує вільний рух, а замкові шви мінімізують тертя і натирання.

ШИРОКИЙ ПОЯС З ВИСОКОЮ ПОСАДКОЮ: наші модні жіночі брюки з високою талією створені для гладкого і сексуального контуру, який забезпечує ефект схуднення на стегнах і сідницях. Високі жіночі штани з супереластичний тканини.

ОТ РАБОТЫ К ТРЕНИРОВКЕ - ОТ РАБОТЫ ДО НОСИТЕЛЯ: начните свой день с любимых модных однотонных леггинсов под длинной рубашкой, пиджаком или кардиганом и каблуками. Замените верх на майку, и у вас будут спортивные леггинсы, в которых женщины любят тренироваться! Возвращайтесь домой и наденьте свежую пару, расслабляясь - брюки для отдыха, которые нравятся женщинам после долгого дня!

Оригинальные леггинсы для женщин отлично подойдут различных активностей. Каждая деталь выполненная из лучших материалов обеспечит комфорт и удобство. Под разную погоду, стильные лосины для женщин.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Блакитний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48

Схожі товари