Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Якісні, щільні легінси dryactive plusl, двосторонні, від tchibo, р. m євро

399 грн
Опис

Ці легінси - два різних вбрання. Щоб отримати невелику варіацію у вправі, у цих приголомшливих спортивних штанів є дві сторони. Один прикрашений стильним малюнком, а інший твердий, міцний. Однак, оскільки спорт - це не тільки зовнішній вигляд, але і функція, ці шорти для фітнесу складаються з інтелектуальних тканин DryActive Plus. Завдяки цьому він володіє повітропроникністю, зволоженням і швидкої сушінням. Тканинне волокно містить еластан, що робить спортивний штани формальдегідом, в той же час ідеально підходящим і повністю вільним рухом. Талія брюк практична і спеціально розроблена: тут є внутрішній кишеню для зберігання ключів і невеликих монет.

DRYACTIVE PLUS-KNOWN.

Кращі спортивні результати можуть бути досягнуті тільки при постійній температурі тіла.

Вологість тіла поглинається обладнанням DryActive Plus, але не зберігається, а направляється на зовнішню поверхню, де вона швидко випаровується. Таким чином, тіло залишається приємно сухим навіть під час фізичних навантажень і не остигає.

Колір: 1 кольорова сторона, 2 чорна сторона.

Матеріал: якісний і щільний.

Склад: 93% поліестер, 7% еластан.

Розтяжність: відмінна.

заміри:

ПОТ: 36 см

ПОБ: 42 см

Посадка: 20/29 см

Довжина: 94см

Крокова довжина: 73 см.

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту. Бірки зрізають на оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Продавець
vmodi.com.ua
vmodi
Тернопіль
37% виконаних замовлень
Був