Всі категорії
Додати товар

Лосини fabletics power hold on the go leggings purple blue leopard print

850 грн
Опис

Ці легінси, що піднімають, і підкреслюють вигин сідниц з високою талією, виготовлені з нашої самої компресійної тканини PowerHold, є фаворитами фанатів. Ці легінси з глибокими кишенями для телефону та аксесуарів ідеально підходять для будь-яких спортивних тренувань чи відпочинку. Технологія InstaBoost забезпечує чудову фіксацію, зберігаючи при цьому еластичність, повітропроникність та комфорт.
Пояс з високою талією забезпечує максимальну підтримку та контроль над животом, створюючи стрункий образ. Чи ходите ви до спортзалу чи виконуєте доручення, ці стильні легінси створені для тренувань та тренувань та ідеально підходять для будь-якого випадку.
Наші легінси преміум-якості розроблені з можливістю розтягування у чотирьох напрямках та виконані з непрозорої тканини всіх кольорів, стійкої до присідань та поту. Тканина PowerHold не тільки непрозора, а й товста, не натирає, піднімає сідниці, вбирає вологу (швидко сохне) та включає захист UPF.
Тканина PowerHold від Fabletics – це тканина з найвищим ступенем стиснення в порівнянні з легінсами PureLuxe та Motion365 середнього ступеня стиснення. Він відомий своєю суперм'якістю, приємністю та особливо ідеально підходить для HIIT, кардіотренувань та йоги.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Принт:
З тваринним принтом
Продавець
capitanklas
AURORA
Супер-продавець
Черкаси
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари