Всі категорії
Додати товар

Baleaf жіночі термолеггінси на флісі для спорту та відпочинку з кишенями

550 грн -10% 500 грн
Опис

Легінси Baleaf Thermal на флісовій підкладці створені для того, щоб вам було тепло та затишно під час зниження температури. Ідеально підходить для осінніх і зимових тренувань. М'який фліс усередині — саме те, що вам потрібно цієї пори року.
Крім того, ці легінси підходять для повсякденного використання, тому незалежно від того, чи хочете ви носити їх у спортивному або повсякденному одязі, вони можуть повністю задовольнити ваші вимоги.
Щодо функціональності, ці легінси мають по кишені з обох боків й одну невелику внутрішню кишеню. Ви можете покласти телефон або інші дрібниці в бічні кишені, а ключ і кредитну картку — у внутрішню кишеню.
Повітропроникна тканина, що вбирає вологу, швидко відводить піт, забезпечуючи комфорт. Взимку ви можете з легкістю займатися будь-якими видами діяльності на свіжому повітрі!
Високий пояс для кращого контролю живота. Ці спортивні легінси з високою посадкою також слугують зручним коригувальним одягом, завдяки якому ви матимете стрункіший вигляд.
Спортивні легінси Baleaf найвищої якості ідеально підходять як для багатошарового носіння, так і для індивідуального носіння. Вони обов'язково стануть вашими улюбленими зимовими штанами.
Розмір у наявності S, за розмірною сіткою бренда йдуть на талію 63.5-68.6 см і стегна 87.6- 92.7 см Тягнуться вони добре, тому, Apple що й трохи більше — цілком будуть
Але дивіться мірочки та решайте самі)
По поясу 33 см
НОС 44см
ДВ/Шаговий 94/72 см
Стан — нові
Про купівлю не пошкодуєте!!!

Є трохи інша модель у цьому розмірі — з двома кишенями з боків і кишенею на блискавці ззаду

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44

Схожі товари