Всі категорії
Додати товар

Libin жіночі водостійкі термолеггінси на флісі з кишенями navy

550 грн -10% 500 грн
Опис

Libin жіночі легінси на флісовій підкладці, водостійкі термолеггінси з кишенями, зимові теплі багатофункціональні створені для того, щоб вам було тепло та затишно під час зниження температури. М'який фліс усередині — саме те, що вам потрібно цієї пори року. Вони ідеально підходять для бігу, піших прогулянок, їзди на велосипеді, катання на лижах, тренувань, йоги або повсякденного використання, їх легко поєднувати зі спортивними куртками або кросівками. Ви також можете використовувати їх як базовий шар під лижні штани або інші штани.

Щодо функціональності, ці легінси мають по дві кишені з обох боків й одну велику кишеню на блискавці ззаду на поясі. Ви можете покласти телефон або інші дрібниці в бічні кишені або у внутрішню задню кишеню.
Повітропроникна тканина, що вбирає вологу, швидко відводить піт, забезпечуючи комфорт. Взимку ви можете з легкістю займатися будь-якими видами діяльності на свіжому повітрі!
Високий пояс для кращого контролю живота. Ці спортивні легінси з високою посадкою також слугують зручним коригувальним одягом, завдяки якому ви матимете стрункіший вигляд.
Спортивні легінси Libin найвищої якості ідеально підходять як для багатошарового носіння, так і для індивідуального носіння. Вони обов'язково стануть вашими улюбленими зимовими штанами.
Водонепроникний шар допомагає короткочасно протистояти невеликому дощу та забезпечує захист від вітру.

Розмір у наявності M
Але дивіться мірочки та решайте самі)
По поясу 34 см
НОС 43.5 см
ДВ/Шаговий 91.5/66 см

Колір — між Navy і чорним, майже чорний (шви чорні)
Стан — нові
Про купівлю не пошкодуєте!!!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46

Схожі товари