Всі категорії
Додати товар

Reebok gymana capri лосіни 34 р.l

394 грн
Опис

Термоактивні спортивні жіночі лосини-капрі від відомого бренду Reebok. Модель Gymana Capri розроблена в крої Fitted Fit, що означає, що легінси облягають і прилягають до тіла, підкреслюючи жіночу фігуру. Не обмежуючи рухів користувача. Окрім танців, їх також можна використовувати для силових і кондиційних тренувань CrossFit, занять фітнесом тощо. Вони призначені для підтримки користувача в його щоденних тренуваннях.

На штанах на лівій штанині малюнок з написом NVR 2 57 RNG і логотип Reebok. Однак у бічних частинах обох ніжок є сітчасті вентиляційні панелі. Їх спортивна функціональність робить їх придатними для занять фітнесом, тренувань у тренажерному залі або бігу. Легінси оснащені еластичним поясом, який запобігає їх сповзанню навіть при різких рухах. Штани стануть чудовим доповненням гардеробу будь-якої жінки для спекотних днів. Ідеально підходить для тренувань, які вимагають від користувача підвищеної рухливості та динаміки.

Матеріал, з якого виготовлені легінси, складається з 88% високоякісного поліестеру і 12% еластану, що робить їх приємними на дотик і гнучкими.

розмір-L
стан-ідеальний
пояс напів обхват-40
стегна напів обхват-51
посадка-22,5/33,5
довжина бок./внутр.шва-68,5/50
ширина верхньої частини штанини-29,5
ширина нижньої частини штанини-16
склад-бірка зрізана
виробництво-Філіппіни


Пересилання за рахунок покупця після 100% оплати на карт-рахунок (при переказі грошей враховуйте комісію). Повернення та обмін не передбачено.
З наложенним платежем працюю по передплаті. Відправляю новою, укр поштою.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
  • Кораловий
Розмір:
  • 40/L/48

Схожі товари