Всі категорії
Додати товар

Спортивні лосини рожевого кольору з ефектом пуш ап

650 грн

розпродаж до 12 Травень

455 грн
Опис

Спортивні лосини мають відомий градієнт (плавний перехід з одного кольору в інший) і вважається базовою моделлю, до якої відмінно підходить будь-яке спортивне взуття.

Лосини мають широкий пояс з високою посадкою, приголомшливим ефектом, що стягує, коригує фігуру і лінію талії, а присутність пуш-ап ефекту, який візуально округляє і піднімає сідниці, дуже ефектно підкреслює ваші форми.

Матеріал м'який і приємний на дотик, але зовсім не просвічує, пропускає повітря та відводить вологу. У комплекті йде дуже зручний і комфортний топ-бра зі см. іменними чашками і широкою гумкою під грудьми, яка підтримує і фіксує груди.

Плоскі шви не призводять до натирання на шкірі, підвищують міцність і зберігають комфорт навіть за тривалих інтенсивних тренувань.

Тканина не линяє і не дає усадки під час прання, гладка і міцна, еластична і не розтягується.
Підходить для занять у тренажерному залі, бігу, йоги, танців, всіх видів фізичної активності та просто для прогулянок, подорожей на кожен день.

Відмінно будуть дивитись як домашній одяг для дівчат і жінок, а також будуть відмінним подарунком.

Розмірна сітка: М: груди 66-96, талія 56-80, стегна 69-98 см
(На останньому фото)

Також в наявності -топ розмір М. Разом спортивний костюм підкреслить вашу сексуальність і допоможе виглядати стрункішою та підтягнутою. Лосини та топ чудово тягнуться та підійдуть на будь-який тип фігури

‼️Дивіться також інші мої оголошення‼️

⬇️Є багато стильного спортивного та повсякденного одягу, взуття та аксесуарів⬇️

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 38/M/46
Принт:
Абстракція
Продавець
inazarets
inazarets
Супер-продавець
Одеса
96% виконаних замовлень
Була

Схожі товари