Всі категорії
Додати товар

Лосіни з push-up

600 грн
Опис

Жіночі безшовні лосини з ефектом Push-Up на сідницях - чудовий вибір для занять йогою та активних тренувань. Забезпечити комфорт та підтримку під час фізичних вправ, завдяки своїй чудовій повітропроникності. Мають невеликий ефект, що коректує, підтягнутий живіт, сідниці, стегна і створять візуальний стрункий силует.

Виготовлені з високоякісного матеріалу, який не сковує руху та дозволяє шкірі дихати. Безшовний дизайн забезпечує максимальний комфорт при носінні, не викликаючи подразнення шкіри. Крім того, волокна матеріалу надають лосинам дивовижну еластичність, що робить їх ідеальними для довгого носіння та фізичних навантажень.

Спортивні жіночі також прикрашені стильним принтом тай-дай, який надає їм особливий шарм і привабливість. Ваш гардероб може бути акцентований із цими модними лосинами.

Забезпечують оптимальну підтримку м'язів та чудову посадку на тілі. Між ніг акцентовані плоскі шви, які роблять модель комфортнішими та зручнішими при носінні. Структура шва робить їх еластичнішими, що дозволяє їм розтягуватися разом із тканиною.

Завдяки своєму стильному дизайну та принту тай-дай, Ви виділитеся з натовпу та привернете увагу оточуючих.

Матеріали: 90% поліестер, 10% еластан

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Посадка:
Висока
Призначення:
Для тренувань
Матеріал:
Еластан Поліестер
Особливості моделі:
З ефектом Push-Up
Сезон:
Демісезон
Продавець
for_you_u_a
for_you_u_a
0% виконаних замовлень
Була

Ще продаю

Схожі товари