Всі категорії
Додати товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Капрі дитячі та дорослі

130 грн
Опис

Тільки капрі матові (не просвічуються):

Капрі (посадка середньо-висока/пояс 4 см) : S, М - 170 грн.

Є також дитячі лосінки (130 грн.):

-4-5 років (довжина 64 см)

-5-6 років (довжина 68 см.)

Милі дівчата!

Тренуючись у спортзалі, всі ми стикаємося з проблемою — знайти лосини (капрі) для занять. Я не виняток! Мої вимоги були такими: Щоб не блищали, не сповзали, були міцними та приємними до тіла, ну і, звісно, ціна!!!

Пропоную до вашої уваги випробуваний на собі варіант лосин українського виробника з тканини Італійського Матового біфлексу.

Є кілька різновидів трикотажних тканин, однією з яких є біфлекс. Це гарний і еластичний стрейч-матеріал синтетичного походження. Він дуже добре відводить вологу, тому в спекотливу пору року вироби з нього будуть комфортними та легкими.
Є кілька різновидів трикотажних тканин, однією з яких є біфлекс. Це гарний і еластичний стрейч-матеріал синтетичного походження. Він дуже добре відводить вологу, тому в спекотливу пору року вироби з нього будуть комфортними та легкими.
Завдяки наявності волокон лайкри, еластану та мікрофібри матеріал розтягується на всі боки, але водночас зберігає здатність не перетворюватися на безформну річ. Цей матеріал належить до синтетичного, але він не токсичний і не впливає на стан здоров'я або функції теплообміну.

Чудові властивості тканини біфлекс визначаються її складом. Це синтетичний трикотаж, який легко розтягується без деформацій, витягування елементів одягу. Він вирізняється гарною зносостійкістю — навіть після 20-50 і прання виробу з біфлексу не втрачають свій естетичний охайний вигляд. Ці властивості пояснюються навіть самою назвою цієї тканини, що походить від англійського biflex, тобто bi — це «два», flex — скорочена форма від flexible — «здатний тягнутися».

Синтетичний трикотаж популярний завдяки тому, що:
Довго слугує; Пропускає вологу: якщо говорити про спортивний одяг — це основний показник придатності матеріалу для такої категорії одягу, у якому спортсмен відчуватиме тепло, не пітнітиме, не натреть шкіру та одяг не сковуватиме його руху;
Біфлекс дає гарне обтягування за формою тіла;
На ньому не утворюються ковтунці;
Швидко сохне після прання, кількість прань не впливає на якість тканини;
Він не мнеться, тобто його можна не прасувати після прання, а вигляд буде однаково гарним.
Лосини гарні як для занять спортом, так і для повсякденного носіння. Можна використовувати як домашній одяг.

Способи доставки: Укрпошта, Нова пошта, кур'єр-Нова пошта

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 32/XXS/40
Матеріал:
Лайкра Трикотаж Еластан Мікрофібра
Сезон:
Літо

Схожі товари