Всі категорії
Додати товар

Легинси пуш ап спорт лосіни

449 грн
Опис

Протицелюлітні з Push-Up ефектом. Симпатична тканина, маскує появу целюліту та недоліків завдяки своїм ретельно розробленим візерункам у формі ромба. Це також забезпечить вам правильне стиснення. Підтягувач в стилі push up - це формувач спортивних легінсів із фігурними вигинами. Безшовні технології чудово демонструють форму фігури і надають сідницям обтічний приємний вигляд, як соковитий персик. Висока талія та підтримка живота. Легінси розроблені з широкою талією, що регулює животик, а висока талія, покращує ваші вигини, забезпечує повне покриття вашого тіла (не турбуючись про складки живота чи показ нижньої білизни). Пояс із високою талією підтримує живіт.

Еластична та швидкосохнуча щільна тканина. При виробництві легінсів використовують 4-х напрямну еластичну та непрозору тканину, легку, надзвичайно м’яку / зручну / повітропроникну, щільно прилягає до вашої фігури, не прозору. Тканина, що розтягується, ретельно підібрана для запобігання свербіння, подразнення чи потертості, появі вологи. Вона допомагає розсіювати тепло і запах, швидко відводить піт, зберігає шкіру сухою.

Підходить для різних випадків життя. Спортивні легінси ідеально підходять для будь-яких випадків життя, від йоги, пілатесу, балету, до занять у тренажерного залі, важких тренувань, скелелазінні, бігу, їзді на велосипеді, піших прогулянок або повсякденному використанні.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Продавець
solomia24
solomia24
Яремче
17% виконаних замовлень
Була

Схожі товари