Всі категорії
Додати товар

Якісні двосторонні легінси dryactive plus від tchibo (німеччина), р. наші: 44-46 (s євро)

370 грн
Опис

Tchibo Ця річ має дві сторони - і ці штани мають дві, які особливо вражають, тому що оборотна спортивна герметичність поєднує в собі два види в одному щільному: чорний з одного боку, темно-фіолетовий з бузковим квітковим принтом і стильний стьобаний принт під манжетом. Будь то спітнілі тренування або розслаблюючі заняття йогою. Повітропроникний атракціон Sporttight підходить для широкого кола занять. Завдяки обробці DryActive Plus, вона переносить вологу і швидко сохне, що означає, що ви добре оснащені для особливо напружених тренувань. Широкий еластичний пояс робить його особливо зручним, а еластан забезпечує збереження форми і ідеальну посадку, надаючи повну свободу рухів. На поясі є внутрішній кишеню для зберігання дрібних предметів, таких як дрібниця або ключі.

підходить

погано прилягає до тіла кузов

колір

1 стор. Чорний, 1 стр. Темно-фіолетовий з квітковим бузковим відбитком з написом на першій сторінці

матеріал

92% поліестер, 8% еластан

****************************************

ПОТ: 32 см

ПОБ: 36 см

Довжина / крок: 89/70 см

****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см.

Де вказано розмір - зрізано назва бренду на підкладці, як і на більшості товарах tcm Tchibo, зовні звичайно ж непомітно. Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бузковий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Принт:
Абстракція
Продавець
nata_87
nata_87
Супер-продавець
Винники
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари