Всі категорії
Додати товар

52.високоякісна еластична спортивна майка всесвітньо-відомого американського бренду nike

330 грн
Опис

Високоякісна еластична спортивна майка всесвітньо-відомого американського бренду Nike. Стан нової речі, сток.
Майка NIKE PRO HC FREQUNCY TANK своєю яскравістю та неординарністю відразу підкорить поціновувачів барвистих спортивних речей. Але не одним кольором майка багата. Така модель ще здатна підтримувати оптимальний мікроклімат тіла, оскільки її матеріал виконаний на основі технології Dri-FIT. Більш того, сітчасті вставки, розташовані в місцях підвищеного потовиділення, сприяють циркуляції свіжого повітря. Т-подібна спина і крій, що облягає, дарують абсолютну свободу рухам, а плоскі шви не дають майці натирати шкіру.

Розмір XS.
-довжина 60
- пог 34-42+

Склад:
85% поліестер
15% еластан

Nike – всесвітньо відомий американський бренд. Одна з найбільших компаній, що спеціалізуються на моделюванні, виробництві та розповсюдженні спортивного одягу, взуття та аксесуарів. Сьогодні фірмовий одяг та взуття Nike – це символ спорту у всьому світі. Компанія виробляє різноманітні товари для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, хокею, гольфу та багатьох інших. Nike нерідко виступає як спонсор різних спортивних заходів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44