Всі категорії
Додати товар

Лаконічна спортивна майка з топом відомого американського бренду nike

98 грн
Опис

Лаконічна спортивна майка з топом відомого американського бренду Nike
Модель комфортного силуету, з V- подібним вирізом та доповнена топом.Матеріал, з якого виготовлена ця модель майки, дуже еластичний, дає відчуття прохолоди та адаптується до силуету, забезпечуючи свободу рухів під час тренувань. Тому вона ідеально підходить для динамічних занять спортом.

Розмір S.
-довжина 56
- пог 37-44

Nike – всесвітньо відомий американський бренд. Одна з найбільших компаній, що спеціалізуються на моделюванні, виробництві та розповсюдженні спортивного одягу, взуття та аксесуарів. Сьогодні фірмовий одяг та взуття Nike – це символ спорту у всьому світі. Компанія виробляє різноманітні товари для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, хокею, гольфу та багатьох інших. Nike нерідко виступає як спонсор різних спортивних заходів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46

Схожі товари