Всі категорії
Додати товар

Комфортна комбінована спортивна майка з топом usa pro

168 грн
Опис

Комфортна комбінована спортивна майка з топом Usa Pro.Стан нової речі, сток.
Та річ — без якої не обійдеться жодне тренування фітнес-леді.Поєднання глибокого коричневого відтінку з яскравим бірюзовим у спортивній майці — стовідсотково влучний вибір, щоб бути стильною при занятті спортивними вправами.
Комфортна майка вільного силуету призназначена для активних занять спртом. Тонкі бретелі та вільний крій не сковує рухи. Майка з топом зроблена із комфортної та еластичної синтетичної тканини, яка дозволяє зайвій волозі швидко випаруватися, залишаючи шкіру сухою, навіть якщо на вулиці стоїть спекотна погода.
Ця спортивна майка ідеально доповнить ваш образ, чи то на тренуванні, чи то в повсякденному житті. Вона стане вашим надійним супутником, який підкреслить вашу індивідуальність і стиль.

Розмір XL.
-довжина 61
-пог 40-52

Склад:
48% нейлон
44% поліестер
8% еластан
топ:
95% віскоза
5% еластан

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Коричневий
Розмір:
  • 42/XL/50