Всі категорії
Додати товар

Чудова якісна спортивна майка dri- fit всесвітньо відомого американського бренду nike

238 грн
Опис

Чудова якісна спортивна майка dri- fit всесвітньо відомого американського бренду Nike. Стан нової речі, сток.
Майка спортивна Nike - справжня знахідка для любителів активного способу життя. Легка спортивна майка прямого крою, виготовлена ​​з еластичного матеріалу по технології Dri-FIT. Майка Dri-FIT забезпечує тривалий комфорт завдяки еластичній вологовідвідній тканині,добре зберігає форму і швидко висихає. Її спинка-борцівка дозволяє вільно рухатися під час ігор та тренувань.
Підійде для щоденного використання.

Розмір L.
довжина 67
пог 51

Cклад:
58% поліестер
42% нейлон

Nike – всесвітньо відомий американський бренд. Одна з найбільших компаній, що спеціалізуються на моделюванні, виробництві та розповсюдженні спортивного одягу, взуття та аксесуарів. Сьогодні фірмовий одяг та взуття Nike – це символ спорту у всьому світі. Компанія виробляє різноманітні товари для різних видів спорту: баскетболу, бейсболу, хокею, гольфу та багатьох інших. Nike нерідко виступає як спонсор різних спортивних заходів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50