Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Шорти для тверка, танців білі з високою посадкою

475 грн
Опис

Білі базові шорти для танців – це незамінна дрібничка в гардеробі кожної булочки, яка танцює. Такі шорти для тверку не набридають. Вони завжди будуть у тренді та підійдуть під будь-які гарячі танці. І так, вони універсальні у поєднанні з іншими шатами та аксесуарами.

Підійдуть як для професійних танцівниць, так і для початківців. Як для сцени, так і для звичайних тренувань.

⇨ Матеріал: матовий біфлекс (Італія)
⇨ Розмір: допоможемо підібрати форми, попередньо ми зв'яжемося з вами
⇨ Висока посадка
⇨ Розділення булочок

Базові шорти класичного крою для танців виготовляємо з матового біфлексу (виробник Італія). Тканина щільна, при цьому м'яка і чудово тягнеться. За рахунок властивостей тканини, класичні шорти для танців підлаштовуються під будь-які вигини на тілі.

Матовий біфлекс дуже слухняний і швидко стягується у колишню форму. Можете не хвилюватися, що після кількох хардкорних тренувань та прань танцювальні шорти стануть чимось між шортами з мас-маркету та ганчіркою для підлоги. Запевняємо, наші базові шорти білого кольору довго та гідно протанцюють разом з вами.

КРІЙ
Шорти пошиті оверлоком, а краї оброблені розпушувальним швом. Це ваші надійні сек'юріті на розминках і в танцях. Обидва шви ідеально тягнуть і при цьому в них не лопаються нитки. Тому, шортам все одно чи будете в них розтягуватися на 360° або робити екзотичні трюки.

ПОСАДКА ТА ЛАСТОВИЦЯ
Наші базові шортики мають високу посадку з ефектом, що стягує. Ластівка шортиків широка настільки, що ви можете робити перевороти та трюки спокійно. Просто танцюйте у всіх площинах без побоювання, що при розкритій позі буде видно дівочий секрет. У наших шортиках все надійно буде заховано.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Принт:
Без принту