Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Жіночий спортивний костюм на флісі для активного способу життя "худі oversize"

1490 грн
Опис

Теплий жіночий спортивний, прогулянковий костюм на флісі
(Модель "Худі Oversize")
Сезонність: Осінь, Зима, Весна
Худі вільного покрою з рукавом реглан
Склад: натуральна тканина 95% бавовна
Коли холодна погода загрожує згасити вашу мотивацію для занять спортом, на допомогу приходить цей стильний, теплий та комфортний жіночий спортивний костюм. Створений для тих, хто цінує активний спосіб життя, він забезпечує комфорт та захист в будь-яких умовах.

Виготовлений з якісних матеріалів, він не тільки зберігає тепло в холодну погоду, а й забезпечує відмінну вентиляцію під час інтенсивних тренувань. Зручний крій та еластичні матеріали дозволяють вільно рухатися та не обмежувати рухи.

Стильний дизайн костюма підкреслює вашу індивідуальність та допомагає вам почуватися впевнено на тренуваннях або в повсякденному житті. В ньому ви можете займатися спортом, гуляти на свіжому повітрі або просто проводити час з комфортом.

З цим жіночим спортивним костюмом ви будете виглядати та почуватися прекрасно, навіть в найхолодніші дні. Він стане вашим надійним партнером у досягненні ваших фітнес-цілей та подарує вам затишок та комфорт у будь-якій ситуації.

У даній моделі костюма застосовується вільний і легкий силует, крій рукава реглан

Дизайн худі підходить і розрахований на три розміри S, M, L і є універсальним до них

Манжети рукавів і низу худі оброблені контрастною тканиною-гумкою «рибана», що застосовується в пошитті спортивних моделей, для кращої експлуатації та виду виробу

На передній частині костюма розташована велика кишеня "кенгуру" зі наскрізним входом, що дуже зручно та практично

Горловина оброблена каптуром, що є практичним і гармонійним доповненням

Штани прямого вільного крою під кожен індивідуальний розмір, мають бічні кишені в швах, підвищену талію з еластичним поясом, які ідеально поєднуються один з одним.

Цей костюм захистить і зігріє Вас у негоду. Ви почуватиметеся тепло, зручно та впевнено, а головне стильно та вільно!!!

Костюм підійде під будь-який тип фігури, приховає недоліки, і підкреслить переваги! Ви будете на висоті, погляди будуть слідкувати за Вас!

Можливо, цей костюм стане вашим улюбленим, тому що якість тканини і приголомшливий крій, це відмінні риси даної моделі спортивного костюма. Зручність використання та естетичний вигляд, змусить усіх оточуючих бути у захваті від вашого вбрання

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46

Схожі товари