Всі категорії
Додати товар

Спортивний костюм asics sport knit hood

2200 грн -10% 2000 грн
Опис

Спортивний костюм Asics SPORT KNIT HOOD
Розмір L. Утеплений.
З цим костюмом ASICS Hoodie Sport Knit Mid grey heather для жінок ви зможете тренуватися якнайкраще за будь-якої погоди.
Ця толстовка чудово м’яка та має зручну регулярну посадку. Він має просторі кишені-кенгуру для зручного зберігання особистих речей під час тренування. Стильний і функціональний дизайн, а начісована тканина забезпечує додатковий комфорт. Деталі в рубчик на манжетах, подолі та краю кишень забезпечують кращу посадку.
Жіночі спортивні трикотажні штани ASICS пропонують чудовий додатковий захист для будь-якого тренування. Виготовлені з м’якої бавовняної тканини, вони також мають внутрішню ворсисту тканину для зручного зігрівання.
Відкрита кишеня забезпечує зручне місце для зберігання та надає цим штанам невимушений вигляд, а ребриста талія та манжети забезпечують щільну та надійну посадку, що дозволяє вільно рухатися. Пояс зі шнурком забезпечує ідеальну посадку, а сріблястий спіральний логотип ASICS додає останній штрих стилю. Одягайте ці тренувальні штани поверх улюблених шортів або окремо, коли температура починає падати.
Класичний крій / облягаючий крій
Всередині начісований фліс
Відкрита кишеня
Ребриста талія та відворот
Регульований шнурок на талії
ASICS спіральний логотип сріблястий

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
  • Onesize
Продавець
ihor121
brend_shopp1
Супер-продавець
Калуш
96% виконаних замовлень
Був

Схожі товари