Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Спортивні штани жіночі на флісі miss fiori, оригінал, фіолетові, xs, s, m, l, xl

358 грн
Опис

Спортивні штани жіночі на флісі Miss Fiori, оригінал, фіолетові, XS, S, M, L, XL Розмір: XS/8/42, S/10/44, M/12/46, L/14/48, XL/16/50 Колір: Blue (ближче до фіолетового) Склад: 88 % поліестер, 12 % - еластан, низ - фліс Фірма: Miss Fiori Країна бренду: Великобританія (Англія) Країна, де купили дану річ: Великобританія (Англія) Модель: Miss Fiori Space Dye Jogging Bottoms Ladies Blue Виміри і додаткові фото за запитом. Запит можна оформити через кнопку "написати нам" в лівій частині сайту у розділі контакти або практично on-line по viber. Viber підключений до номера Лайфу з наших контактів. Знижки від 3-х товарів. При купівлі будь-яких 3-х товарів і більш, в нашому інтернет-магазині Красава, Ви отримуєте знижку на кожен товар в розмірі 30 грн, тобто купуєте за оптовою ціною. Знижка надається на товари у яких проставлена оптова ціна. Оплата. - 100% на карту Приват Банку (обов'язкова для Укрпошти, бажана для Нової пошти, можлива для самовивозу), - наложенный платеж за минусом предоплаты в размере доставки туда-обратно (если Вы не заберете товар на Новой Почте - предоплата не возвращается, а компенсирует наши затраты за доставку в два конца). Предоплата на карту Приват Банка. Только для Новой почты.

- наличными при самовывозе.

Доставка.
- Новой почтой (каждый день),

- Укрпочтой (один раз в неделю - среда).

Доставка за Ваш счет.

Самовывоз.

ЖК София, ул. Л.Украинки, с. Соф. Борщаговка, Киевская обл.

Условия возврата/обмена.

Возврат/обмен в течении 14 дней после получения Вами товара на Новой почте/Укрпочте или после самовывоза возможен:

- если товар не использовался и сохранен товарный вид,
- при сохранении всех бирок, этикеток и упаковки,
- если Вы согласны оплатить доставку возврата,
- если Вы согласны получить возврат денежных средств/новый товар после получения нами возвращенного Вами товара, а именно после его осмотра нами.

Просьба, по возможности, задавать вопросы и оформлять заказ через данный сайт или по viber. Viber подключен к номеру Лайфа из наших контактов.

Спасибо за заказ!

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 38/M/46
Продавець
krasava
krasava
Київ
0% виконаних замовлень
Була