Всі категорії
Додати товар

Спортивний топ, бра, бюст fabletics

200 грн
Опис

Неймовірно жіночний, яскравий спортивний топ розміру XS від спортивного бренду Fabletics. Їх лінійка спортивного одягу з велюру користується великою популярністю.
Fabletics - це спортивний бренд одягу, який був запущений у 2013 році засновниками Adam Goldenberg, Don Ressler і акторкою Кейт Хадсон.
Fabletics є одним з провідних брендів спортивного одягу з підпискою і має мільйони клієнтів по всьому світу. Гідний конкурент популярному люкс бренду Lululemon який має високий цінник.

Півобхват бра в спокійному стані 30 см.
Розмір бра XS. Для визначення розміру який вам підійде скористайтесь розмірною сіткою в кінці галереї. 1 дюйм дорівнює 2,54 см.
1. Поміряйте обхват грудної клітини під грудьми - поділіть на 2,54 і подивіться в першу колонку. Наприклад якщо у вас 32' то розмір резинки "Band size" = 36.
2. Далі поміряйте об'єм грудей і поділіть на 2,54. Від отриманої цифри в дюймах відніміть цифру в дюймах обхвату під грудьми (п.1).
Подивіться в другу таблицю і визначте розмір чашки. Наприклад різниця між об'ємом грудей і під грудьми 4' тоді вам підійде чашка А.
3. Скористайтесь третьою таблицею. На перетині цифри з першої таблиці і букви з другої таблиці буде потрібний розмір.
Розмір XS підійде для 32А, 32В, 30А, 30В, 30С.

Топ вживаний, дуже зручний і гарно підкреслює груди, не дивлячись на м'які чашки - груди він не робить плоскими, а навпаки. Нажаль став тісний мені.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Фіолетовий
  • Бузковий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 32/XXS/40
Продавець
divalerie
divalerie
Супер-продавець
Миколаїв
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари